14 Ocak 2015 Çarşamba

Onlar sadece ölümü hak eder...

Size en büyük komplo teorisinden bahsedeyim. Onun adı ölüm ve sizin bir ölüden tek farkınız düşünebilmeniz. İnanın bana dostlarım, ölüm etrafınızda kol gezerken pek hata yapma şansınız yok. Şu sik kadar hayatınızda, hayatınıza sokacağınız insanlara dikkat edin, öyle hemen dibini görmediğiniz suya atlamayın. Sonra pek bir şansınız kalmıyor, o suyun içindesiniz ve yüzme bilmiyorsunuz. Olan bu ve bunu değiştirmenizin imkanı yok.

Neden buradayız, niçin gönderildik? Acı çekmek için mi? Tabi ki hayır, bizler o zehirlendiğimiz yemeği sırf tadını beğendiğimiz için tekrar yemek adına gönderildik. Yaptığımız ve yapacaklarımız, bizlere sadece bir yön belirleyecektir. 1'ler ve 0'lar, aynı bir bilgisayar gibi. O yemeği tekrar yediyseniz hayatınız 0'larla doludur, eğer iradeniz güçlü ve yemeği önünüze koydukları an fırlatmış iseniz siz 1'lerle dolu bir yaşamdasınız ve size tanrı dahi dokunamaz çünkü siz zaten tanrının lütfuna erişmiş birer zihinsiniz.

Kendi kaldırımında, kendi kaldırım taşlarını söküp yerine yenilerini koymayı bilmeli insan, ahmak insan. Hiç bir zaman bilemeyecek olan insan. İster buna kader deyin, isterse herhangi sikten bir terim. Ben buna insanlığın sonu diyorum. Gözünüzün önünde olup biten o saf gerçeği insanlığınızla birlikte bir mezara gömüp yerine kendi yalanlarınızı(İhtiyacınız olan gerçekleri.) koyduğunuzda, size yardım edecek bir kimse yoktur.

Kalan sağlar onların, ücra kuytular sizin olacak. Geçmişte yaptıklarınız sürekli sizi gelecekte takip edecek. Sonra bir zihnin dayanma sınırını aşıp sizde onlar gibi olacaksınız. Onlar ki riyakarlığın kitabını yazmış insanlardır. Onlara ne güvenilir, ne de peşlerinden gidilir. Onlar sadece ölümü hak eder, sadece ölümü...



0 yorum:

Yorum Gönder

feedburner facebook twitter youtube google+ feedburner
feedburner